logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u veel gestelde vragen met de antwoorden.

Ik heb geen kaartjes ontvangen maar wel besteld en betaald, wat kan ik doen?

Controleer om te beginnen uw spam box om te zien of de kaartjes daar aanwezig zijn. Als dit niet het geval is kunt u hier contact opnemen met de kaartverkoop. Graag hierbij aangeven op welke naam en wanneer de bestelling geplaatst is (bij benadering) en op welk mailadres de kaartjes besteld zijn. Evt een print screen van de betaling toevoegen. U ontvangt binnen enkele dagen een reactie.

Kan ik de kaartjes ook zonder overmaken/i-Deal kopen?

Ja dat kan, u kunt daarvoor terecht bij UIT in IJsselstein, in de bibliotheek.

Ik kom in een rolstoel, hoe werkt dat?

Bij uw bestelling kunt u in het opmerkingenveld aangeven dat u met een rolstoel komt. U zal zien dat in de zaal een speciale plaats gereserveerd is waar u plaats kunt nemen. Indien gewenst kunt u aangeven met hoeveel personen u komt, dan kunnen ook de plaatsen naast u gereserveerd worden.

Ik ben slecht ter been, zijn er plaatsen die makkelijk bereikbaar zijn?

Als u 20 minuten voor aanvang aanwezig bent en plaats neemt bij de theaterdeur hebt u zelf de mogelijkheid om een plaats te zoeken die voor u geschikt is. Indien dit écht niet mogelijk is kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Ik kan nergens aangeven waar ik wil zitten in het theater, hoe werkt dat?

In ons theater zijn geen toegewezen plaatsen. U kunt dus zitten waar u wilt. Alle plaatsen hebben goed zicht/geluid, u hoeft u geen zorgen te maken over een slechte plaats!

Ik heb een U-pas, hoe werkt dat?

Klik hier voor de uitleg hoe u met de U-pas kunt bestellen.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

U kunt hier contact opnemen als het betrekking heeft op kaartjes voor een voorstelling. Heeft u vragen over het huren van de zaal/foyer, dan kunt u hier contact opnemen met de afdeling verhuur.  Heeft u een idee voor verbetering naar aanleiding van uw bezoek aan het theater of de website, deze ideeën kunt u hier achter laten.