logopantalone

Van harte welkom bij Theater Pantalone in IJsselstein!

Op onze website vindt u alle informatie over ons theater, u kunt kaarten bestellen, de routebeschrijving bekijken of meer informatie over verhuur opzoeken.

Mist u informatie of heeft u een specifieke vraag, klik hier om contact op te nemen.

Ontstaan

Stichting Kwibus is de vaste bespeler van Pantalone. Logisch, omdat Kwibus ook de initatiefnemer is geweest om te komen tot dit theater en repetitiegebouw, dat vooral bedoeld is voor amateurs.
Kwibus heeft vele jaren gespeeld op verschillende locaties in IJsselstein. Fabrieken, loodsen, schuren van boerderijen enz. Steeds heeft Kwibus gebruik kunnen maken van leegstand of beschikbaarstelling.

kwibuslogo 164px


Toen ongeveer elke meter in IJsselstein benut was werd het steeds moeilijker om voor kleinere voorstellingen locaties te vinden. Daarom werd het idee geopperd om te kijken of het mogelijk zou zijn repetitie- en speelruimte te combineren.
Na het maken van een financieel plan bleek het mogelijk om dit te realiseren, en met behulp van veel vrijwilligers, sponsors en de gemeente IJsselstein is er een gebouw gerealiseerd voor repetities en uitvoeringen.
Pantalone is ondergebracht bij de Stichting Beheer Pantalone.

Het theater wordt helemaal gerund door vrijwilligers.

Het theater is afhankelijk van giften en sponsors om te kunnen voorbestaand, een kleine (of grote) donatie wordt zeer op prijs gesteld!

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €
Kenmerk: Donatie