Jubileumfeest

Jubileumfeest: 15 jaar Pantalone

Kom jij ook naar ons jubileumfeest op zaterdag 14 september? Samen met jou willen we toosten op alweer onze 15 jarig bestaan. Onder het genot van een hapje, drankje en livemuziek gaan we er een mooie feestavond van maken. Je bent welkom vanaf 19:30 uur en zal tot 23:00 uur duren.

Aanmelden voor het jubileumfeest

Vul onderstaand formulier in om jouw aanmelding voor ons jubileumfeest te voltooien

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven