Lessen

Wat wil jij leren?

Doe een cursus bij Pantalone!

Wil je een muziekinstrument leren bespelen? Of leren zingen, toneelspelen of op musicalles? Bij Pantalone kun je niet alleen genieten van optredens, maar ook zelf een cursus doen!

Docenten van Fulco Muziekonderwijs geven gitaarles, pianoles en drumles. Rob de Keizer van Natuurlijk Ritme geeft djembé-les. En Kwibus geeft musicalles, toneelles en zangles. Zij bieden lessen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. De lessen zijn soms individueel, maar meestal in een groep en altijd begeleid door een ervaren docent. De lessen vinden allemaal plaats in Theater Pantalone.

Interesse?

Kijk voor meer informatie bij deze aanbieders op hun website en meld je bij hen aan voor een proefles. Wie weet sta jij over een tijdje op het Pantalone-podium!

Krijg les in musical of zang

Door Kwibus

Musicalles voor kinderen

Leer zingen, dansen én acteren in de musicallessen van Kwibus! Je zingt liedjes uit bekende en onbekende musicals, en je doet dans- en acteeroefeningen. In de tweede helft van het jaar werk je aan jullie eigen musicalvoorstelling, en na 32 lessen schitter je in een tof optreden met de hele groep op het echte toneel van Theater Pantalone!

Proeflessen voor seizoen 2024 – 2025
Je kunt een proefles volgen op dinsdag 3 en/of 10 september.  Geef je op via het aanmeldformulier. Bevalt de proefles, dan kan je gelijk instromen in de lessen.

Lestijden
De lessen voor groep 3,4,5 zijn op

  • dinsdag van 15.30 – 16.30 uur

De lessen voor groep 6,7,8 zijn op

  • dinsdag van 14.30 tot 15.30 uur
  • dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur

De lessen voor jongeren van 12 jaar en ouder zijn op

  • dinsdag van 17.30 – 18.30 uur

Zangles voor kinderen en volwassenen

Wil jij graag leren zingen, of je zangtechniek verbeteren? Kwibus biedt privé-zanglessen, maar je kunt ook je eigen groepje samenstellen! Of je nou ervaring hebt, noten kunt lezen of helemaal niet; in deze zangles ga jij je eigen stem ontdekken.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ontdek je talenten.
Neem een proefles!

Ontdek je talenten. Neem een proefles!

Leer een muziekinstrument bespelen

Via Fulco Muziekonderwijs en Natuurlijk Ritme

Drumles

Als je wilt leren drummen, dan leert Amand de Ligt je de taal van het drumstel! Hij geeft elke week drumles in Pantalone.

Fulco Muziekonderwijs is een collectief van zelfstandig ondernemende docenten die gezamenlijk muziekles verzorgen voor de inwoners van IJsselstein en omgeving. Bij Pantalone geven zij elke week gitaarles, pianoles en drumles.

Gitaarles

Een van de meest populaire instrumenten is de gitaar. Fulco Muziekonderwijs geeft iedereen gitaarles, van zeven tot tachtig jaar. En ongeacht of je al wat ervaring hebt, of nog nooit een gitaar hebt vastgehouden. Moet jij eens opletten hoe snel je jouw favoriete nummer op de gitaar kunt spelen!

Fulco Muziekonderwijs is een collectief van zelfstandig ondernemende docenten die gezamenlijk muziekles verzorgen voor de inwoners van IJsselstein en omgeving. Bij Pantalone geven zij elke week gitaarles, pianoles en drumles.

Pianoles

De piano is een ongelooflijk veelzijdig instrument. Zoveel toetsen, zoveel mogelijkheden. Hou je van klassieke stukken, of juist van wat lichtere muziek zoals pop? Jij kiest jouw favoriete genre, en de docenten van Fulco Muziekonderwijs leren het je spelen op de piano.

Fulco Muziekonderwijs is een collectief van zelfstandig ondernemende docenten die gezamenlijk muziekles verzorgen voor de inwoners van IJsselstein en omgeving. Bij Pantalone geven zij elke week gitaarles, pianoles en drumles.

Djembé-les

Heb je altijd al echt goed djembé willen leren spelen? Rob de Keizer van Natuurlijk Ritme geeft les in kleine groepjes. Daardoor leer je al snel een mooie klank halen uit de bekende Afrikaanse trommel! De djembé-cursussen worden aangeboden op diverse niveaus.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven