Programma

20 april

Een optreden bijwonen van de legendarische Beatles kan helaas niet meer. Gelukkig is er een band die de sound van The Beatles zodanig dicht benadert dat het lijkt alsof The Beatles weer voor je staan! De naam van de band, One After 909, is de titel van de één van de eerste songs van The Beatles, een nummer dat later ook op het album Let it be is verschenen.

31 mei

Koor Eigen-Wijsze uit Nieuwegein zingt onder leiding van Rocky van Schaik liedjes vanaf de jaren 60 tot heden. Zin om een avondje te genieten, kom dan naar ons optreden en neem je partner, vriend, vriendin of kennis ook mee!

1 juni

Het is bijna vakantie! Welke avonturen gaan jullie beleven? Wij zijn met elkaar al vast op reis gegaan en nemen jullie tijdens deze jaarafsluiting graag mee de wereld over. Van ons eigen mooie kikkerlandje naar Italië, Amerika of misschien wel in Azië?

AL

14, 15, 16, 21, 22 en 23 juni

Een vrolijke avond vol Kwibuscabaret. Grappige scenes, pakkende liedjes en mooie samenzang.

AL

7 september

Roleks is een 'tribute' band van de beste Rock en Popmuziek vanaf de jaren zeventig afgewisseld met eigen werk. Leden van de band hebben allemaal hun sporen verdiend in de muziek voor radio, tv en studiowerk.  Een "Close to you"-concert van Roleks is een intieme herkenning van swingende pop & rock tot prachtige ballads.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven