Programma

12 september tot 3 december

Tijdens de voorstellingen van 12 september tot 3 december is de expositie van kunstenaar en coach Maud de Wit te zien in Theater Pantalone. Als kunstenaar maakt ze met mixed media creaties intuïtief zichtbaar wat er in haar leeft. De materialen, kleuren en vormen kiest ze op gevoel. Ze maakt waar het doek om vraagt. En brengt zo haar innerlijk naar buiten.

26 november, 2 & 3 december

Vindt Sinterklaas de weg naar IJsselstein? Wegwijspiet is de weg kwijt! Sinterklaas en zijn schipperspieten zijn gestrand op het tropische Eiland: Het einde van de Wereld. Hoe kan Wegwijspiet de weg naar IJsselstein terugvinden? Terwijl iedereen druk op zoek is naar de juiste zeekaarten, probeert een groep piraten de boot van Sinterklaas te beroven van de gouden Peper-Munten. Als dat maar goed afloopt…

Vanaf 4 jaar

8 december

Oost ontmoet West in het diepe zuiden van de VS. Een overvolle, streng beveiligde gevangenis – wordt dramatisch veranderd door de invloed van een eeuwenoud meditatieprogramma.

9 december

Pink Floyd, Supertramp, Yes, Alan Parsons en veel meer. Blue Monday, opgericht aan het einde van de jaren ‘80, is een van de meest spraakmakende bands uit de regio. De band staat bekend om hun uitdagende repertoire en blijft het publiek verrassen.

10 december

In de muzikale familievoorstelling ‘Dat is WEL zoals het heurt!’ van theatergroep Theatre Rocks zien we een nieuw avontuur van James en Bobby. In deze voorstelling, het vervolg van de muzikale familievoorstelling ‘Dat is niet zoals het heurt!’, beleven we een nieuw avontuur van James en Bobby.

7+

15 december

Special: Roze in Blauw. Tijdens de avond wordt er een kwartier informatie gegeven over Roze in Blauw. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Handig om te weten wat Roze in Blauw eventueel voor je kan betekenen.

GRATIS TOEGANG

16 december

MajestiQ speelt pop- & rockcovers van Britse bands/artiesten. Denk daarbij natuurlijk aan Queen, Beatles en Rolling Stones, maar bijvoorbeeld ook aan Supertramp, The Police, Kate Bush, Amy Winehouse en Keane. Op 16 december voor de vierde maal in Pantalone te bewonderen!

13 januari

​Dans jij met Hooked Up mee op de liedjes van Queen, Elvis, Dolly Parton, Tina Turner maar ook op Noodgeval? Met glinsterende jasjes zet Hooked Up samen met publiek de tent op z'n kop.

20 januari

Undercover speelt op hartstochtelijke wijze de nummers van the Rolling Stones. Al ruim 35 jaar tourt de band langs bekende en minder bekende podia in Nederland en België.

26 januari

Op 26 januari is het eerste regenboogcafé van het nieuwe jaar. De avond is open voor iedereen. Neem mee wie je wil. Broers, zussen, vrienden, collega’s, nieuwe en oude liefdes….. Zoals altijd: iedereen is welkom.

GRATIS TOEGANG

27 januari

Genesis Project speelt zowel de songs uit het “oude” tijdperk met frontman Peter Gabriel als songs van de “nieuwe” kant van Genesis met leadvocalist Phil Collins. Denk hierbij aan songs als Follow you follow me, That’s All, Hold on my heart, Land of confusion, Firth of fifth, Cinema show, Los Endos. Vette keyboards en bass pedals, loepzuiver gitaarwerk en bombastische dubbele drums staan garant voor de authentieke sound.

3 februari

Sixtes Revoluton Liveshow! is de jaren 60 coverband. De bandleden nemen je mee op een muzikale reis door de jaren zestig, van 1960 t/m 1969!

16 februari

Twee eigenzinnige vocal groups voor de prijs van één! In dit dubbelconcert zie je twee bijzondere kleine a capella groepen die het beste van zichzelf laten zien en horen.

9 februari

Filmavond van het seizoen door Ming Zen Centrum. Titel wordt later bekend gemaakt. Vooraf is er een korte inleiding over de film door een expert, en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

16, 17, 23 en 24 maart

Barbara Nut wil trouwen met Ken Niks, en niet zozeer vanuit liefde, maar omdat Barbara eigenlijk uit is op zijn geld. De zus van Barbara, Birgit, zou aanvankelijk de bruiloft gaan organiseren. Maar wanneer Birgit, tijdens een gesprek met Barbara, erachter komt hoe de intenties van Barbara zijn, wil Birgit de bruiloft niet meer regelen. Nu heeft Birgit een geheim, waarvan Barbara meer weet.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven