Programma

24 juni | 10:00 - 12:30 uur of 14:00 - 16:30 uur

Een paar tips en tricks zo net voor de zomervakantie zijn nooit weg toch?! We fotograferen er tegenwoordig, met onze mobiel, allemaal flink op los. Maar wat kan je doen om je foto’s nog nét ietsje beter te maken en wat zitten er eigenlijk voor functies op jouw telefoon waarmee je soms ware kunstwerkjes van jouw ‘kiekjes’ kunt maken?!

28 juni, 13 sept, 11 okt, 25 okt en 15 nov

HEB JIJ ALTIJD AL DE VLOER OP GEWILD EN JE WILLEN VOELEN ALS DE LAMA’S?

6 en 7 juli

Een geselecteerde groep kinderen mag met mee met de bus op schoolreisje. Al snel komen de kinderen erachter dat dit niet zo’n gezellig schoolreisje is. Ze moeten hun telefoon inleveren en mogen geen contact met de buitenwereld. President Isimo heeft besloten om alle lelijke kinderen op te sluiten zodat het land alleen nog bestaat uit mooie en knappe kinderen.

26 augustus | 10:00 - 12:30 uur of 14:00 - 16:30 uur

Geef je zelf de vrijheid met potlood en papier. Aan de hand van een aantal opdrachten gaan we met elkaar tekenen. Een workshop vol met humor en plezier waarbij je met trots naar je tekenwerk kunt kijken aan het eind van de les!

7 september

Roleks is een 'tribute' band van de beste Rock en Popmuziek vanaf de jaren zeventig afgewisseld met eigen werk. Leden van de band hebben allemaal hun sporen verdiend in de muziek voor radio, tv en studiowerk.  Een "Close to you"-concert van Roleks is een intieme herkenning van swingende pop & rock tot prachtige ballads.

12 oktober

Na een succesvol optreden in 2023, komt the BeatKings op 12 oktober 2024 terug naar Theater Pantalone. Ze spelen wederom het beste uit de Sixties.

2 en 3 november

Over de tocht van twee vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe hobby. Ze reizen langs diverse koren die elk een verschillende muziekstijl laten horen.

8 november

Het concert can Eigen-Wijsze is verplaatst naar 8 november! Koor Eigen-Wijsze uit Nieuwegein zingt onder leiding van Rocky van Schaik liedjes vanaf de jaren 60 tot heden. Zin om een avondje te genieten, kom dan naar ons optreden en neem je partner, vriend, vriendin of kennis ook mee!

AL

9 november

The Wink Rock ’n Roll, de winnaar van de Battle of the Bands IJsselstein, komt optreden in Theater Pantalone! De band is een perfect voorbeeld van wat het betekent om je dromen en passies te volgen, ongeacht de obstakels die je tegenkomt. Rock ’n Roll heeft een speciale plek in hun hart en dat laten ze horen!

25 januari

Na een uitverkochte tournee in 2023 wordt deze voorstelling van Compagnie Red Yellow & Blue hernomen en komt naar Theater Pantalone. Een topkomedie voor iedereen, georganiseerd door het regenboogcafé. De NRC noemde het de “komedie van het jaar”.

1 februari

Code Brood brengt een hommage aan een van de grootste vaderlandse rocklegendes: Herman Brood. De IJsselsteinse Hanneke Kolkman speelt in deze band haar saxofoon op scheurende en passievolle wijze.

8 februari

Een optreden bijwonen van de legendarische Beatles kan helaas niet meer. Gelukkig is er een band die de sound van The Beatles zodanig dicht benadert dat het lijkt alsof The Beatles weer voor je staan! De naam van de band, One After 909, is de titel van de één van de eerste songs van The Beatles, een nummer dat later ook op het album Let it be is verschenen.

15 februari

Pink Floyd, Supertramp, Yes, Alan Parsons en veel meer. Blue Monday, opgericht aan het einde van de jaren ‘80, is een van de meest spraakmakende bands uit de regio. De band staat bekend om hun uitdagende repertoire en blijft het publiek verrassen.

24 mei

Genesis Project speelt zowel de songs uit het “oude” tijdperk met frontman Peter Gabriel als songs van de “nieuwe” kant van Genesis met leadvocalist Phil Collins. Denk hierbij aan songs als Follow you follow me, That’s All, Hold on my heart, Land of confusion, Firth of fifth, Cinema show, Los Endos.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven