Ruimte huren

Pantalone huren?

Er zijn volop mogelijkheden

Theater Pantalone kun je reserveren voor voorstellingen in de theaterzaal. Maar je kunt Pantalone ook, eenmalig of voor langere termijn, huren voor andere activiteiten zoals muzieklessen, repetities, hobbyclubjes, vergaderingen, etc.

Wat hebben we te bieden

Theaterzaal

Wil jij optreden met jouw band, toneelgroep, koor, of one-man-show? Zoek je een repetitieruimte centraal in Nederland? Je bent welkom in Theater Pantalone!

Ons intieme theater beschikt over 134 zitplaatsen en ook rolstoelplaatsen zijn aanwezig. Het is een vlakkevloertheater (vvt), voorzien van licht- en geluidstechniek en een ruim zijtoneel aan de rechterkant. We hebben een rood voordoek, een tussendoek, een fond en een horizondoek. Daarnaast is ook een piano aanwezig.

Los van deze technische zaken bieden we ook een foyer met bar (en barvrijwilligers), en kunnen we je ontzorgen op het gebied van licht- en geluidtechniek.

Interesse om de theaterzaal te huren? Neem gerust contact met ons op! Uiteraard kunnen we je dan ook meer gedetailleerde technische gegevens bieden.

Bovenzalen

Boven de foyer bevinden zich twee zalen. Hier vinden bijvoorbeeld muzieklessen plaats, brainstormsessies en …

Interesse om (een van) deze zalen te huren? Neem gerust contact met ons op!

Foyer

Onze gezellige foyer met bar is dé plek waar onze gasten voor, tijdens en na een voorstelling gezellig een drankje doen. Daarnaast kan onze foyer, op tijdstippen dat er geen voorstelling is, gehuurd worden voor diverse hobbyclubjes of (zakelijke) overleggen.

Interesse om de foyer te huren? Neem gerust contact met ons op!

Volop mogelijkheden in ons theater. Huur een ruimte!

Volop mogelijkheden in ons theater. Huur een ruimte!

Wist je trouwens dat lokale kunstenaars regelmatig exposeren in Pantalone?

Expositieruimte

Heb jij ook een mooie collectie die je wilt tentoonstellen? Neem gerust contact met ons op!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven