Een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn Gelaarsde Poes. Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en krijgen ze een plek aan het hof. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is de prinses zo lief als ze er uitziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

De Gelaarsde Poes is een parodie op het sprookje De Gelaarsde Kat, in de trant van eerder geprezen theatervoorstellingen van het Ro Theater als Lang en Gelukkig, Snorro, Woef Side Story en De Zere Neus van Bergerac. In de voorstelling komen meer dan 35 personages voorbij. Deze worden, zoals gebruikelijk is in de theaterstukken van Don Duyns, gespeeld door een Kwibuscast van slechts 8 spelers!

De jubileumproductie van Kwibus

Kwibus viert dit jaar haar 35-jaar bestaan. De Gelaarsde Poes is haar jubileumvoorstelling.

Spelers
Christa van de Krift, Edwin Brand, Esther de Jong, Frank van Oorschot, Irene Dokter, Judith de Bruin, Marjolein Nedermeijer en Roland Rodenburg

Regie
Tom Doedijns

Script
Don Duyns

Liedteksten
Alex Klaasen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven