8 februari

A Tribute to The Beatles

One After 909

Speeldata

zaterdag 8 februari
20:00 uur
 22,50

Speeldata

zaterdag 8 februari
20:00 uur
 22,50

Een optreden bijwonen van de legendarische Beatles is jammer genoeg al  vele jaren niet meer mogelijk. Wat wel mogelijk is, is een band die de sound van The Beatles zodanig dicht benadert dat het lijkt alsof The Beatles weer voor jullie staan!

One After 909 heeft al met veel succes op vele poppodia gestaan en gaat dit ook doen in theater Pantalone op zaterdag 20 april 2024 aanstaande. De band treedt samen met de blazerssectie The Blue Meanies op. Met de blazers en pianist erbij kunnen vrijwel alle songs van de latere studioalbums (Abbey Road, Let it Be, Sgt. Peppers) van The Beatles vertolkt worden.

Het laatste nieuwe nummer Now and Then zal niet ontbreken. Ga mee met One After 909 ‘A Tribute to The Beatles’. Zing en dans mee voor het podium waar u oog in oog staat met deze fantastische band.

One After 909
De naam van de band is ontleend aan de gelijknamige en één van de eerste songs van The Beatles uit 1962, een nummer dat in 1970 is verschenen op het album Let it be. Inmiddels heeft de band een trackrecord opgebouwd in Nederland, Engeland,
Duitsland, Frankrijk en België. Niet alleen hebben ze meermaals opgetreden in de bakermat van The Beatles, The Cavernclub in Liverpool, maar ook in Hamburg en op de internationale Beatles-day in Mons, België. De band speelt een groot gedeelte van het Beatles repertoire waarvan er op za. 20 april een ruim aantal de theaterzaal in IJsselstein zullen gaan vullen.

Met name de stemmen van twee bandleden liggen zo dicht tegen die van Paul McCartney en John Lennon aan, dat je denkt in het verleden te zijn. Een mooi detail is ook nog dat de basgitarist, net als Paul McCartney, linkshandig is.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven