1 februari

Code Brood & The Stones

Een hommage aan Herman Brood én een avond vol goede Rock-‘n-Roll van de Stones

Speeldata

zaterdag 1 februari
20:00 uur
 15,00

Speeldata

zaterdag 1 februari
20:00 uur
 15,00

Zaterdagavond 1 februari 2025 presenteert de band Code Brood een hommage aan een van de grootste vaderlandse rocklegendes: Herman Brood. De IJsselsteinse saxofoniste Hanneke Kolkman speelt in deze heerlijke rockband haar partijen mee op de scheurende en passievolle wijze die wij van haar gewend zijn.

De overige bandleden zijn bekenden uit de Wageningse muziekscene, zoals Joost
Witte op drums, Martin Ruiter op bas, Job Ottink op gitaar, Maurice Koonings op toetsen èn gitaar. Onder leiding van zanger Michel Peters zal de band zowel hits als andere bekende nummers van onze Rock-’n-Roll Junkie ten gehore brengen.

Dit spektakel wordt vocaal fleurig ondersteund door de twee Doreens, Judith Taen en Hilde Rinia. Naast de hits van Hollandse bodem brengt Code Brood als appetizer een set van internationale allure, dit keer met nummers van een andere legendarische rockgroep, The Rolling Stones. Een perfecte mix voor een avond vol goede Rock-‘n-Roll.

Dus, kom lekker meedansen en zingen: trek je dansschoenen aan, warm je stem op en maak je klaar voor Code Brood in theater Pantalone op – jawel – Saturday Night!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven