10 december

Dat is WEL zoals het heurt

Theatre Rocks

7+

Speeldata

zondag 10 december
14:00 uur
 10,00

Speeldata

zondag 10 december
14:00 uur
 10,00

De voorstelling ‘Dat is WEL zoals het heurt!’ is voor iedereen, en zien we onze oude vrienden weer terug: Moeder (dokter), Vader (muzikant) en natuurlijk ook hun kinderen Bobby (muzikant in spe) en James (dokter in spe). Elfie is er ook weer bij – het magische elfje. James en Bobby leven volop hun dromen na: James leert ervoor om de Beste Dokter in de wereld te worden en duikt in de Mooiste Doktersboeken (“uiteraard ontdekt en geschreven door dokters”) om Dr. te worden en heeft Bobby zich ingeschreven bij een prestigieuze muziekschool! Het lijkt erop dat ze allemaal De Balans hebben gevonden.

De Ouders van James en Bobby zijn helemaal Zen en hebben het licht gezien. De Ouders doen aan yoga, ‘ooohmm’. Al zijn ze nog niet helemaal thuis in deze nieuwe discipline… Dit zorgt voor hilarische momenten! Kun jij mediteren? En de yoga-posities de Kikker en de Adelaar?

James deelt dit keer zijn kennis met een leuke wetenschappelijke quiz, leren we de leukste weetjes, en zingen we uit volle borst mee met het lied Hoofd Schouder knie en teen… maar dan wel de wetenschappelijke versie van Moeder en James. Kortom: een leuke, vrolijke voorstelling met veel muziek en veel grappige momenten die je toch aan het denken zetten en vooral veel liefde en plezier meegeven!

James: Myrthe van den Berg

Bobby: Suzanne van Remmen

Moeder: Bettina Rauch

Vader: Olga Kuznetsova

Elfie: Elena Serrano Gonzalez

Rina Kamta: meditatiestem

Muziek: Selim Dogru

De Balans: Floortje Oppenheim & Joren de Bruin

Tekst en regie: Elena Serrano Gonzalez

Productie: Yo Escribo

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven