16 februari

Een Maatje Meer

Maat 41 & Juice Vocal Band

Speeldata

vrijdag 16 februari
20:00 uur
 15,00

Speeldata

vrijdag 16 februari
20:00 uur
 15,00

2 x 6: twee vocal groups op een avond

A capella Maat 41 in dubbelconcert met Juice Vocal Band

Twee eigenzinnige vocal groups voor de prijs van één!
In dit dubbelconcert zie je twee bijzondere kleine a capella groepen die het beste van zichzelf laten zien en horen.

A capella als muzikaal genre staat sinds de populariteit van programma’s als The Sing Off en de Amerikaanse formatie Pentatonix echt in het spotlicht. Meerstemmige zang zonder het gebruik van instrumenten zorgt voor verrassende uitvoeringen van – veelal – bekende nummers. Je herkent ze direct, en toch klinkt het anders dan je gewend bent.

Maat 41 en Juice Vocal Band zijn in het Nederlandse a capella wereldje inmiddels gevestigde namen die op mening festival al te zien waren. Beide groepen genieten van muziek maken en bundelen in dit eenmalige concert hun krachten. Gaat dat zien en horen!

Maat 41

MAAT 41 is een sprankelend, semi professioneel, vocaal sextet uit de omgeving van Utrecht. Het repertoire is gevarieerd: pop, klassiek, jazz, wereldmuziek en close harmony. Soms aangrijpend, dan weer met een knipoog en een gezonde dosis zelfspot is nooit ver weg. Er worden hoogstens ritme-instrumenten gebruikt, maar meestal wordt er a capella (dat is zonder instrumentale begeleiding) gezongen.

De zangers en zangeressen van MAAT 41 hebben ieder hun muzikale sporen wel verdiend en dat is te horen. Schoenmaat 41 is niet per se een vereiste, maar absoluut een voordeel.

De maat in MAAT 41 verwijst bovenal naar muziek en vriendschap.

www.maat41.nl

A capella zingen is onze grote, gemeenschappelijke liefde. Hoe verschillend we individueel ook zijn, we genieten er allemaal enorm van om te zingen en dat brengt ons letterlijk en figuurlijk samen.

Of het nu tijdens de wekelijkse repetitie is of als we op het podium staan: we gaan voor kwaliteit. Precisie en zuiverheid combineren we met enthousiasme, energie en een goeie performance.

Graag brengen we nummers die voor het publiek herkenbaar zijn, en waarbij we lekker kunnen uitpakken. Maar kleine en breekbare liedjes schuwen we ook zeker niet. Die afwisseling houdt het voor ons ook elke keer weer uitdagend. Doordat we met microfoonversterking zingen, kunnen we muzikaal meer kanten op en onze nummers nog meer power geven, o.a. door de techniek van vocal percussion. We schrijven veel teksten zelf en houden van onverwachte mash-ups: combinaties van twee of meer nummers die we op een verrassende manier in elkaar vlechten. Jazz, klassiek, big band, pop: je kan met ons alle kanten op.

juicevocalband.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven