31 mei

Eigen-Wijsze

Dameskoor uit Nieuwegein

Speeldata

vrijdag 31 mei
20:00 uur
 5,00

Speeldata

vrijdag 31 mei
20:00 uur
 5,00

Het koor Eigen-Wijsze is een dameskoor uit Nieuwegein. Er worden liedjes gezongen van de jaren 60 tot heden en de meeste liedjes worden drie-stemmig gezongen. Vrolijkheid en gezelligheid staan voorop. Onder begeleiding van de dirigent Rocky van Schaik wordt er wekelijks gerepeteerd op de dinsdagavond. Wij vinden het leuk om onze liedjes te laten horen aan een divers publiek.

Via onze Facebookpagina Eigen-Wijsze kunt u ons volgen en als u zin heeft om met ons mee te zingen, kunt u zich via deze pagina ook opgeven als koorlid.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven