16, 17, 23 en 24 maart

Gedraai op Hawaï

De Dorpsspelers

Speeldata

zaterdag 16 maart
20:00 uur
 13,50
zondag 17 maart
14:00 uur
 13,50
zaterdag 23 maart
20:00 uur
Uitverkocht
zondag 24 maart
14:00 uur
 13,50

Speeldata

zaterdag 16 maart
20:00 uur
 13,50
zondag 17 maart
14:00 uur
 13,50
zaterdag 23 maart
20:00 uur
Uitverkocht
zondag 24 maart
14:00 uur
 13,50

Een klucht in 2 bedrijven, geschreven door Marianne van de Geer.

Barbara Nut wil trouwen met Ken Niks, en niet zozeer vanuit liefde, maar omdat Barbara eigenlijk uit is op zijn geld. De zus van Barbara, Birgit, zou aanvankelijk de bruiloft gaan organiseren. Maar wanneer Birgit, tijdens een gesprek met Barbara, erachter komt hoe de intenties van Barbara zijn, wil Birgit de bruiloft niet meer regelen. Nu heeft Birgit een geheim, waarvan Barbara meer weet.

En over geheimen gesproken; de vader van de dochters, Don Nut, spookt wel eens wat uit met zijn secretaresse Connie Coomen. Wanneer zij ineens ook op komt dagen op de plek waar de bruiloft gaat plaatsvinden, is Don hier op z’n zachtst gezegd niet erg blij mee. Zijn vrouw Gea is er namelijk ook!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van het gedraai op Hawaï. En reken maar dat er wat af ‘gedraaid’ wordt in dit stuk!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven