24 mei

Genesis Project

Two Sides Live

Speeldata

zaterdag 24 mei
20:00 uur
 19,50

Speeldata

zaterdag 24 mei
20:00 uur
 19,50

De Nederlandse band “Genesis Project” bestaat bijna 25 jaar. Door de jaren heen heeft dit enthousiaste gezelschap diverse shows van Genesis opgevoerd, waarbij authenticiteit hoog in het vaandel staat. 
  
Genesis werd in 1967 opgericht door onder andere zanger Peter Gabriel en hun eerste album scheen in 1969. In 1970 kwam Phil Collins als drummer bij Genesis. In de meest creatieve periode tot 1975 werden de legendarische symfonische klassiekers geschreven. Toen Peter Gabriel in 1975 de band verliet voor zijn solo carrière werd Phil Collins de zanger en tweede drummer. Vanaf 1980 werd de nieuwe stijl muziek van Genesis populair bij het grote publiek en ging Phil Collins ook solo albums maken. In 1996 verliet Phil Collins de band en werd er in 1997 nog één album met zanger Ray Wilson gemaakt. In 2000 werd de band opgeheven. 
 
Gedurende de show worden zowel de songs uit het “oude” tijdperk met frontman Peter Gabriel als songs van de “nieuwe” kant van Genesis met leadvocalist Phil Collins belicht. Denk hiervoor aan songs als Follow you follow me, That’s All, Hold on my heart, Land of confusion, Firth of fifth, Cinema show, Los Endos. Vette keyboards en bass pedals, loepzuiver gitaarwerk en bombastische dubbele drums staan garant voor de authentieke sound.  

Genesis Project zet zowel de oude als nieuwe stijl muziek met groot enthousiasme neer zet. Compleet met twee drummers is dit een strakke eigentijdse show, die zelfs de echte Genesis liefhebber niet zal teleurstellen. Deze band is dan ook veel meer dan een tributeband en neemt je helemaal mee in de wereld van de intelligente rock van Genesis. De beleving wordt versterkt door een dynamische lichtshow en uitgekiende visuals die gedurende het concert achter de band worden geprojecteerd. 
 
We beloven je een geweldige avond. Sluit je ogen en je hoort en voelt Genesis. Heb je je ogen open dan ervaar je de muziek gehuld in een prachtige lichtshow en met verrassende visuals. 
 
Zang, percussie en gitaar: Roland van der Horst 
Gitaar: Edwin Roes 
Toetsen, gitaar en zang: Ebert Zwart 
Basgitaar en baspedalen: Erik-Jan de Waard 
Drums en toetsen: Lex Bekkernens 
Drums en percussie: Roy Kieftenbeld 
Visuals: Annet Grootewal 
Licht: Armand Middelkoop 
Geluid: F

www.genesisproject.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven