17 december tot 23 maart

Joost van Hoof en Jeroen Ward

Schilder en dichter

Vanaf 17 december is in Theater Pantalone de tentoonstelling van schilder Joost van Hoof en dichter Jeroen Ward te zien. Bij elk schilderij van Joost, hangt een gedicht van Jeroen geïnspireerd op het schilderij.

Joost van Hoof (49) heeft na de grafische school een opleiding reclame vormgeven afgerond. Daarna is hij gaan schilderen met acrylverf, de laatste jaren met olieverf. Zijn schilderijen hebben duidelijke kleuren en diverse sferen. De Indische achtergrond van Joost is in een aantal schilderijen terug te vinden. Hij houdt van schilderijen met een impressionistische toets en schildert graag luchten.

Jeroen Ward (35) is naast zijn beroep als vaktherapeut in de jeugdzorg ook dichter. Hij laat zich inspireren door het moment van nu, om dit vervolgens in een poëtische reflectie te verwerken. Zijn specialiteit is Instant Poetry: gedichten schrijven in het moment zelf, over een eigen of gedeelde ervaring. Zo daagt hij zichzelf telkens uit om met zijn gedichten iets terug te geven aan de lezer of luisteraar. Zo ook in samenwerking met zijn neef Joost van Hoof.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven