Tot 13 juli

Ketlin van Esschoten

Expositie

Ketlin is beeldend kunstenaar met een achtergrond in de architectuur.
Die combinatie van expertises komt tot uiting in haar zoektocht naar de ultieme samensmelting van verschillende materialen binnen een abstracte compositie. In haar mixed media werken ligt een groot deel van haar binnen leven begraven. Persoonlijke verhalen en ervaringen, maar ook zorgen over maatschappelijke vraagstukken vertaalt zij in het gebruik van steeds weer nieuwe materialen die gaandeweg een experimenteel leerproces vormen.


Zoals zij het zelf zegt: “Ik heb dat altijd gehad, Ik blijk te beschikken over een oneindige scheppingsdrang en inspiratie, gecombineerd met de verzamelwoede van een ekster. Het was altijd een puinhoop, want alles deed mee, ik kan overal iets mee. Van een doos maakte ik een kasteel en van aluminimumfolie een jurk. Dat is een soort belevingswereld, een fantasie die je van jezelf hebt. Eigenlijk ben ik al mijn hele leven een kunstenaar.”


Ketlin van Esschoten rondde in 2005 haar studie aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht af, met als specialisatie Spatial Design. Haar werk wordt getoond op diverse tentoonstellingen in Nederland, waaronder recent: Kunstmoment Diepenheim, Galerie Fija, Eigentijds vervlochten met MIJ, Museum IJsselstein, MATERIE, Galerie Kunst2001, Badhoevendorp ,Galerie Zeeuwart Renesse, Galerie Sille Oudewater
De werken zijn te bewonderen tot en met 13 juli 2024 tijdens voorstellingen.
Kijk voor meer informatie op www.kade24.com

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven