12 september tot 3 december

Mixed Media Creaties

Expositie van Maud de Wit

Kunstenaar en coach

Maud de Wit (1973) maakte in 2019 de switch naar het creatieve vak van kunstenaar. Ze volgde de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Zo werkt haar verbinding met zichzelf steeds krachtiger en haar verlangen groeide om te vertrouwen in haar eigen talent. Ze werd wat ze eigenlijk al lang was: Kunstenaar.

Als kunstenaar maakt ze met mixed media creaties intuïtief zichtbaar wat er in haar leeft. De materialen, kleuren en vormen kiest ze op gevoel. Ze maakt waar het doek om vraagt. En brengt zo haar innerlijk naar buiten. Kunst is voor haar emotie, inspiratie en het maakt haar blij! Het geeft haar inzicht in de juiste richting om haar leven voluit te leven. Vol verdieping en balans, dat geeft haar energie en rust.

www.MauddeWit.eu

kunstenaar & coach

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven