2 en 3 november

refreshSing

Op zoek naar refreshSing

Speeldata

zaterdag 2 november
20:00 uur
 18,00
zondag 3 november
14:30 uur
 18,00

Speeldata

zaterdag 2 november
20:00 uur
 18,00
zondag 3 november
14:30 uur
 18,00

Najaars-concert “Op zoek naar refreshSing”

Het thema van de voorstelling is de tocht van twee vrouwen langs verschillende koren.
Zij zijn op zoek naar een nieuwe hobby.

De voorstelling wordt in vier blokken gepresenteerd. Het koor presenteert iedere keer een andere muziekstijl die in hun repertoire te vinden is.

refreshSing voert met enthousiasme, alle verschillende stijlen van muziek die zij beheerst, uit. Een vrouwenkoor waar nieuwe leden van harte welkom zijn en zich snel thuis zullen voelen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven