15 december

Regenboogcafé: Roze in Blauw

Regenboogcafé IJsselstein

GRATIS TOEGANG

Special: Roze in Blauw

Het regenboogcafé start om 20:00 uur in de foyer van Theater Pantalone.

Tijdens de avond wordt er een kwartier informatie gegeven over Roze in Blauw. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Handig om te weten wat Roze in Blauw eventueel voor je kan betekenen. Hieronder al wat uitleg en meteen de praktische informatie.

Politiemensen van Roze in Blauw bieden een luisterend oor, verwijzen door, bemiddelen en ondersteunen hen die melding of aangifte willen doen van LHBTIQ-gerelateerde incidenten. Ook mensen die vermoeden dat iemand in hun omgeving bedreigd of lastiggevallen wordt vanwege het feit dat zij lesbisch, homo, biseksueel of transgender zijn, kunnen contact opnemen met RiB NL.
E-mail adres: rozeinblauw.midden-nederland@politie.nl
Telefoonnummer: 0881691234

Het regenboogcafé in IJsselstein: een ontmoetingsplaats voor lhbt+ en belangstellenden.
Je kan bij ons kennismaken met andere lhtb’ers, maar vooral gezellig komen borrelen.
Iedereen is welkom.

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van het regenboogcafé via www.regenboogcafe.nl. Of scan de QR-code.Dan houden de initiatiefnemers je op de hoogte van activiteiten.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar ons mailadres.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven