26 november, 2 & 3 december

Sint en het Peper-Muntenmisverstand

Theaterstichting Kwibus

Vanaf 4 jaar

Speeldata

zaterdag 2 december
12:30 uur
 12,00
zaterdag 2 december
15:00 uur
 12,00
zondag 3 december
12:30 uur
 12,00
zondag 3 december
15:00 uur
 12,00

Speeldata

zaterdag 2 december
12:30 uur
 12,00
zaterdag 2 december
15:00 uur
 12,00
zondag 3 december
12:30 uur
 12,00
zondag 3 december
15:00 uur
 12,00

Vindt Sinterklaas de weg naar IJsselstein?
Wegwijspiet is de weg kwijt! Sinterklaas en zijn schipperspieten zijn gestrand op het tropische Eiland: Het einde van de Wereld. Hoe kan Wegwijspiet de weg naar IJsselstein terugvinden? Terwijl iedereen druk op zoek is naar de juiste zeekaarten, probeert een groep piraten de boot van Sinterklaas te beroven van de gouden Peper-Munten. Als dat maar goed afloopt…

Ga mee op een spannend avontuur en zing gezellig mee! Sinterklaas en het Peper-Muntenmisverstand is een vrolijke en spannende voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar, waarin veel meegezongen kan worden met bekende Sinterklaasliedjes, zoals Zie Ginds Komt De StoombootHoor De Wind Waait Door De Bomen en natuurlijk het bekende Kwibus-Sintlied: Daar Zijn We Weer.

Tekst en Regie: Mirjam de Groot
Regie-assistentie: Floor Noordam

Sponsor van de voorstelling

Gespeeld door: Sinterklaas, Wegwijspiet, Kapiteinpiet, Matroospiet

en op 26 november 12:00 uur en 2 december:

Stan Bogaard, Lumen Bockmeulen , Ans Daalhuizen, Amber Fijn van Draat, Chevanity Geway, Eric van Gijn, Ted van Hintum, Kristy Hofstee, Tess de Langen, Femke Oosenbrug, Merit van Schalkwijk, Thorsten Velthuizen, Linna Westerhout, Mila Westerhout. (groep rood)

en op 26 november 15:00 uur en 3 december:

Renske Dam, Olivia Duijsters, Aimy Florie,  Fibi de Gans, Edwin van Kuilenburg, Enzo van Ravenswaaij, Bo Schuijl, Yaël van Sliedregt, Bianca Stolk, Luca Stolk, Senna de Vries, René Zaaijer, Floor Zumbrink. (groep geel)

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven