12 oktober

The BeatKings

Het beste uit de Sixties

Speeldata

zaterdag 12 oktober
20:00 uur
 15,00

Speeldata

zaterdag 12 oktober
20:00 uur
 15,00

Bij het horen van de bandnaam denk je direct aan de jaren zestig. En dat is ook precies de bedoeling!

The Beatkings nemen je een avondlang mee op een trip door de sixties, een baanbrekende, vernieuwende tijd. Ook voor de popmuziek!

Daarbij wordt heus niet alleen het onvermijdelijke Liverpool aangedaan, want er was ook het nodige te beleven in bijvoorbeeld Manchester, Birmingham, Newcastle en Londen, zoals tijdens het optreden duidelijk zal worden.

Sterker nog, ook San Fransisco, New York en Los Angeles staan op het programma: ook in de USA werden goeie platen gemaakt.

Ons eigen landje mag in de vorm van de Nederbeat natuurlijk ook niet ontbreken, en daarom brengen the Beatkings korte bezoeken aan Den Haag en Volendam.

Dus: Kinks, Troggs, Animals, Hollies, Dave Clark Five, Doors, Byrds, Lovin’ Spoonful, Cats, Golden Earrings, The Beatles en deze keer ook nummers van de Stones! Daarnaast speciaal voor de theateroptredens enkele meer ingetogen songs (o.a Beatles) met de nadruk op close harmony zang.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven