9 november

The Wink Rock ‘n Roll

Winnaar van Battle of the Bands IJsselstein

Speeldata

zaterdag 9 november
20:00 uur
 15,00

Speeldata

zaterdag 9 november
20:00 uur
 15,00

The Wink Rock ’n Roll is niet zomaar een band, het zijn vier ontzettend getalenteerde individuen die een diepe passie voor muziek delen. Hun optredens zijn altijd een enorm succes en ze brengen consequent een ongeëvenaard niveau van energie naar elke show. Het is duidelijk te zien hoeveel ze van Rock ’n Roll houden en hun onwrikbare toewijding aan elke uitvoering blijkt uit de manier waarop ze hun publiek fascineren.

Dit is een band die echt leeft en ademt voor muziek en ze laten het graag zien. Ze zijn een perfect voorbeeld van wat het betekent om je dromen en passies te volgen, ongeacht de obstakels die je tegenkomt. Rock ’n Roll is een genre dat een speciale plek in hun hart heeft en ze laten altijd hun talent zien op dit gebied.

Of het nu Rock, Rock ’n Roll of Rockabilly is, deze jongens weten precies hoe ze alles kunnen geven en het publiek opzwepen. Als je op zoek bent naar een band die opvalt en je meer wilt, zoek dan niet verder dan The Wink Rock ’n Roll!

The Wink

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven