24 juni | 10:00 - 12:30 uur of 14:00 - 16:30 uur

Workshop Fotograferen met je mobiel

Brenda Booi Workshops

Een paar tips en tricks zo net voor de zomervakantie zijn nooit weg toch?! We fotograferen er tegenwoordig, met onze mobiel, allemaal flink op los.

Maar wat kan je doen om je foto’s nog nét ietsje beter te maken en wat zitten er eigenlijk voor functies op jouw telefoon waarmee je soms ware kunstwerkjes van jouw ‘kiekjes’ kunt maken?!

 • Duur: 2,5 uur
 • Tijd: van 10:00 tot 12:30 uur óf van 14:00 tot 16:30 uur
 • Prijs: € 45 p.p. (5 lessen € 200, 10 lessen € 350)
 • Meer informatie en inschrijving: www.brendabooi.nl/agenda

Eigenlijk zijn al mijn workshops bedoeld om juist even je mobiel weg te leggen…

Alleen bij déze workshop heb je je mobiel wel nodig! In deze workshop help ik jou op weg met de basisregels van de fotografie. We maken tegenwoordig àllemaal foto’s met onze mobiel, maar hoe maak je nou ‘mooie’ foto’s?

Waar let je op en wanneer is je foto ‘gelukt’?

Tijdens het eerste half uur vertel ik een paar vuistregels over fotograferen. Tevens kijken we naar diverse functionaliteiten van de mobiele telefoons. Ook al heeft ieder merk en ieder type telefoon zijn eigen snufjes, er zijn ook veel overeenkomsten die iedereen kan gebruiken om zijn/haar foto’s beter te maken. Aan het eind van dit half uur krijg je een aantal opdrachten waarmee je aan de slag gaat.

We gaan met elkaar naar buiten.

Je leert opnieuw kijken en de camera van je telefoon beter kennen/gebruiken. Onderweg zijn we met elkaar maar zal iedereen andere dingen zien, andere onderwerpen kiezen en dus ook hele andere foto’s maken.

Na een uur gaan we weer naar binnen en levert iedereen zijn ‘beste’ foto’s in per opdracht. Deze bespreken we met elkaar met tops en tips, waardoor we mét en vàn elkaar kunnen leren!

Een super gezellige workshop waarna jij voortaan anders foto’s zult maken met je mobiel, met als leuke bijkomstigheid, een heerlijke wandeling inclusief.

Ik ben nu al benieuwd naar jouw vakantie foto’s!

 • Locatie: Foyer Pantalone
 • Dag: Iedere laatste maandag van de maand
 • Duur: 2,5 uur
 • Tijd: 10:00-12:30 uur of van 14:00-16:30 uur
 • Prijs: € 45 p.p. (5 lessen € 200, 10 lessen € 350)
 • Meer informatie en inschrijving: www.brendabooi.nl/agenda

Workshops van Brenda Booi Workshops hebben als doel jou op weg te helpen naar meer creatieve actie in het dagelijks leven en om thuis zelf regelmatiger die kwast, dat potlood, wat haakwerk etc. op te pakken.

 • Zij laat je zien dat het ontspannend werkt om creatief bezig te zijn.
 • Zij vertelt je welke materialen je het beste kunt gebruiken.
 • Zij geeft je tips waarmee je daarna zelf goed verder kunt.
 • Zij helpt je over een (eventuele) drempel van het gevoel ‘niet creatief’ te zijn.
 • Iedereen kan creëren en iedereen kan daar plezier aan beleven!

Wees lief voor jezelf en leg de lat niet gelijk op de hoogste stand. Kijk welke activiteit het beste bij jou past door iedere maand een andere workshop te volgen, of kies er eentje uit die jou leuk lijkt! Maar eigenlijk zijn ze àllemaal leuk!!!

Alle workshops zijn inclusief benodigde materialen.

Na afloop ga jij altijd met een leuke ervaring én iets moois naar huis. Hierna kan je thuis met meer kennis en vaardigheid zelf aan de slag!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven