28 juni, 13 sept, 11 okt, 25 okt en 15 nov

Workshop Theatersport

Improvisatietheater

HEB JIJ ALTIJD AL DE VLOER OP GEWILD EN JE WILLEN VOELEN ALS DE LAMA’S?

DAN IS NU JE KANS. VOOR HET EERST IN IJSSELSTEIN WORDT EEN REEKS WORKSHOPS THEATERSPORT GEGEVEN. THEATERSPORT IS EEN VORM VAN IMPROVISATIETHEATER. MET INSPIRERENDE SPELLEN EN TONEELOEFENINGEN LEER JIJ COMFORTABEL OP HET PODIUM TE STAAN. KOM EN ONTDEK JOUW IMPROVISATIETALENT!

DE WORKSHOPS WORDEN GEGEVEN DOOR DAAN NOORDANUS, EEN CREATIEVE DOENER DIE MET GROEPEN VANUIT HET NIETS IETS COMPLEET NIEUWS MAAKT IN SAMENWERKING MET INITIATIEFNEMER MAUD DE WIT, EEN IJSSELSTEINSE CREATIEVE ONDERNEMER, KUNSTENAAR EN KUNSTZINNIG DYNAMISCH COACH. LEES MEER OP DAANNOORDANUS.NL EN MAUDDEWIT.EU

Workshop Theatersport

🎭     Ontwikkel je improvisatietalent
🖼️     Leuk & leerzaam
😃     7-20 deelnemers
⌚️     start 19:30 uur (ca. 2 uur)
📅     2024: 28 juni – 13 september – 11 oktober –  25 oktober – 15 november 
🎫.   Tickets € 15 aanmelden via info@mauddewit.eu

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven