9 februari

Zen Centrum Filmavond

Filmavond Ming Zen Centrum

Filmavond van het seizoen door Ming Zen Centrum.

Titel wordt nog bekend gemaakt.

Vooraf is er een korte inleiding over de film door een expert, en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Hoe kun je reserveren?

Kaarten à €15,- kun je bestellen via de website van Ming Zen Centrum.

Ming Zen Centrum in een plek voor zen-meditatie in IJsselstein. Dit is de vierde filmavond die georganiseerd wordt. De belangrijkste ingrediënten van de filmavonden zijn: contemplatieve films, een goed gesprek en gezelligheid onder het genot van een drankje.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

U-pas en Nieuwegein Stadspas

Bij een aantal voorstellingen is het mogelijk om korting te krijgen via de U-pas en de Nieuwegein Stadspas

Het U-paslogo staat dan bij de aankondiging van de voorstellingen. Je krijgt dan het toegangskaartje voor de helft van de prijs! (tenzij een andere korting staat vermeld). Bij de voorstellingen waar het U-pas logo bij staat krijgen ook houders van een Nieuwegein Stadspas korting!

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Je reserveert via deze website de kaartjes voor de voorstelling. De normale prijs wordt berekend. Bij het veld met opmerkingen noteer je: korting met U-pas. Of korting met Nieuwegein Stadspas. Je rondt de bestelling verder af en rekent het volledige bedrag af.

Voor aanvang van de voorstelling meld je je bij de kassa van Theater Pantalone. Voor iedere persoon waarvoor je korting hebt aangevraagd en laat je de bijbehorende U-pas of Nieuwegein Stadspas zien. Je krijgt de korting terug van onze vrijwilliger achter de kassa.

Let op: Zonder het tonen van de passen kan geen korting worden gegeven